© 2019 by Stichting Help Flores!                                             

Stichting Help Flores!
De Morgen 22
8252 JP Dronten

K.v.K. nr.: 53822978
Fiscaalnr: 851032242

Bankrelatie: ABN AMRO, Dronten

IBAN: NL49ABNA 050.25.82.383

 

ADOPTIE

Sinds 2016 steunen sponsoren van SHF! ook weeskinderen. Zij worden gesponsord door Stichting Ruphing Nederland. 

Al jaren komen wij in weeshuizen van Nativitas en ontmoeten wij vele weeskinderen. Kinderen die gehandicapt zijn, maar ook kinderen zonder ouders of met ouders, maar die niet meer voor hun kind kunnen zorgen. Daarnaast werken Thon en Mieke van onze zuster stichting ook veel voor Stichting Rupingh. Deze stichting heeft een programma opgezet voor financiele adoptie. In totaal worden er 1.276 kinderen gesteund door Nederlandse gezinnen. Elke maand maken zij 8 euro over waarmee het kindje geholpen wordt. 1 euro wordt gespaard voor later, voor de middelbare school of voor een stukje grond te kopen. In elk geval kan het kind naar school en is er voldoende eten, en dat voor maar 8 euro per maand, oftewel 96 euro per jaar. 

 

Eind mei 2016 vernamen wij dat er nu 32 kinderen zonder adoptie-ouders zaten. Iets wat niet goed! Is. Een gezin die een kind als pleegkind heeft opgenomen heeft die 8 euro hard nodig om rond te komen. Ook de weeskinderen zijn afhankelijk van deze steun, want vanuit de overheid is niets geregeld. Zodoende zij wij bij onze donateurs en vrienden gaan informeren of wij als SHF! hulp konden bieden. En wat blijkt: Wij kunnen helpen!!!

Hieronder staan de foto’s van de kinderen en ouderen (i.v.m. hun handicap) die wij door middel van onze Stichting helpen, mede door u de donateur.