IN UITVOERING

Hieronder staan enkele afbeeldingen van de projecten in uitvoering

1/7

Ziekenhuisapparatuur

(doorlopend project)

Elk jaar steunen wij rumah sakit St. Elisabeth in Lela. Afgelopen jaar ontvingen wij voor het eerst een lijst met hoog noodzakelijke onderdelen, met name voor de operatiekamers. En dit zijn investeringen die in NL al duur zijn, dus een enorme uitdaging!!

1/15

Kinderen naar school 

(doorlopend project)

Veel ouders verdienen te weinig om hun eigen kinderen allemaal een basisschool opleiding te kunnen geven. Inmiddels helpen wij 50 kinderen met een basisschool opleiding. Dit is een project wat 6 jaar duurt... en waarvoor wij elke hulp kunnen gebruiken!

1/14

41 toilet en wasunits

Illewa

Dit dorp voorzien wij dit jaar (2020) van 41 MCK's, zoals ze heten in Indonesië. Deze 41 gezinnen hebben nu geen toilet en wasgelegenheid. We gaan hier na de regentijd starten, eind april. 

1/6

3e waterwinkel

YHF! heeft grond gekocht en is inmiddels een heel eind gevorderd met de bouw. De waterinstallatie is inmiddels ook besteld en als we de hierboven genoemde pickup trcuk kunnen realiseren wordt de winkel geheel zelfredzaam (!) Hierdoor kunnen ca. 5.000 gezinnen voor een lage prijs gezuiverd drinkwater kopen wat een grotere verbetering is voor de gezondsheidszorg.

1/6

4e waterwinkel

Het dorp Aimere krijgt een 2e waterwinkel. Een dorp met ca. 40.000 mensen... reden genoeg om de 2e waterwinkel daar te beginnen want er moet nog veel gebeuren wil iederen schoon drinkwater tot zijn beschikking krijgen. Ook hiervoor is de waterinstallatie nog noodzaak en de pickup truck, maar de bouw gaat al vooruit.

1/7

42 toilet en was units voor het dorp Lewomudat

Vorig jaar vroegen 2 andere dorpen om dit dorp te helpen met toilet en was units. Dit jaar willen wij dit verwezelijken, en we kunnen starten (!)

Hier zullen de overige

projecten vermeld worden indien gestart...

© 2020 by Stichting Help Flores!                                             

Stichting Help Flores!
De Morgen 22
8252 JP Dronten

K.v.K. nr.: 53822978
Fiscaalnr: 851032242

Bankrelatie: ABN AMRO, Dronten

IBAN: NL49ABNA 050.25.82.383