© 2019 by Stichting Help Flores!                                             

Stichting Help Flores!
De Morgen 22
8252 JP Dronten

K.v.K. nr.: 53822978
Fiscaalnr: 851032242

Bankrelatie: ABN AMRO, Dronten

IBAN: NL49ABNA 050.25.82.383

 

IN UITVOERING

Hieronder staan enkele afbeeldingen van de projecten in uitvoering

1/7

Ziekenhuisapparatuur

(doorlopend project)

Elk jaar steunen wij rumah sakit St. Elisabeth in Lela. Afgelopen jaar ontvingen wij voor het eerst een lijst met hoog noodzakelijke onderdelen, met name voor de operatiekamers. En dit zijn investeringen die in NL al duur zijn, dus een enorme uitdaging!!

1/15

Kinderen naar school 

(doorlopend project)

Veel ouders verdienen te weinig om hun eigen kinderen allemaal een basisschool opleiding te kunnen geven. Inmiddels helpen wij 50 kinderen met een basisschool opleiding. Dit is een project wat 6 jaar duurt... en waarvoor wij elke hulp kunnen gebruiken!

1/14

41 toilet en wasunits

Illewa

Dit dorp voorzien wij dit jaar (2020) van 41 MCK's, zoals ze heten in Indonesië. Deze 41 gezinnen hebben nu geen toilet en wasgelegenheid. We gaan hier na de regentijd starten, eind april. 

1/7

3e waterwinkel

YHF! heeft grond gekocht en gaat nu starten met een derde waterwinkel bouwen. Hierdoor kunnen ca. 10.000 gezinnen voor een lage prijs gezuiverd drinkwater kopen wat een grotere verbetering is voor de gezondsheidszorg.

1/5

Consultatiebureau 

Het dorp Nitakloang mochten wij van een sponsor voorzien van een consultatiebureau. Niet alleen kinderen en mama's worden hier geholpen maar ook de bejaarden. Daarnaast wordt het gebruikt als kinderpeuterzaal, zodat het elke dag benut wordt.

1/6

Schooltoiletten bouwen

Elk jaar blijven wij ons inzetten om scholen te voorzien van goede toiletten. Vaak heeft een school geen toilet of hele slechte. De slechte renoveren wij en indien er geen toiletten zijn bouwen wij er 3. Zodat er in elk geval weer toiletten zijn. Hygiëne, privacy is ook van belang voor kinderen.

Hier zullen de overige

projecten vermeld worden indien gestart...