DISCLAIMER

Sinds 2010 ben ik een 'Frije Fûgel'. Dat bewuste jaar kwam ik in aanraking met Quantum Touch. Het begon óók voor mij als cliënt, want ook ik zat in de 'knoop'.

Ik was al een tijd op zoek naar een rustigere geest en het zou heel fijn zijn als mijn lijf weer normaal zou functioneren. In die periode heb ik veel geleerd, over mijn lijf, over mijn gedachten, maar in deze periode kwam ik er ook achter dat ik een groot gevoelsvermogen heb. Ik mocht ervaren samen met mijn specialist (inmiddels goede vriend) dat ik oude pijn en ook verdriet mocht loslaten. Toen ik dit eenmaal door had verliep mijn genezingsproces sneller en werd ik sterker zowel geestelijk als fysiek.

Wie ben ik?

Uiteindelijk kreeg ik een overweldigend gevoel dat ook ik een diepere wens bezat. Die wens was om andere mensen, zoals jij, te helpen in het proces naar de 'Frije Fûgel'. In de jaren na 2010 heb ik diverse opleidingen gedaan om mijn kennis en ervaring nog meer te vergroten zodat ik jou nóg beter kan helpen.

Niet alleen de kennis van de opleidingen gebruik ik, maar ook mijn eigen intuïtie. Door het in het grotere geheel te zien en mijn opgedane ervaring in te zetten kunnen wij samen veel energie brengen naar het lichaam, de klacht of beter gezegd de blokkade.

Zelf als 'Frije Fûgel' heb het beste met jou voor. Ik help je zonder dat jij je hoeft te verdedigen. Als jij iets voelt of denkt dan kunnen wij hier gewoon over praten. Mensen dichtbij je willen altijd het beste voor je en zullen vaak alleen maar meepraten.

 

Ik wil en kan die spiegel zijn die jij (wellicht) nodig hebt. Ik zal met je sparren als je dit wilt. Ik veroordeel niemand want ik ken de weg die je bewandelt en ik vind dat iedereen belangrijk is. . .

Wordt ook een Frije Fûgel,

het zal je bevallen...

Bedrijfgegevens:

Frije Fûgel, praktijk voor Shiatsu en Energetische Therapie

Adres:

Famylje Leverstrjitte 11

8603 EC Sneek

Tel: 06 134 67 018

e-mail: herman@frijefugel.nl

www.frijefugel.nl

Licentienummer CAT: CM2842-01-01-20

KvK-nummer: 55729576

Menu: (werkt nu  niet)

Home

Vertel me meer

Wie is Herman

Shiatsu

Energetische Therapie

Welke behandelingen

Tarieven en vergoedingen

Contact

  • Facebook