top of page

PROJECTEN 2013

Hieronder staan enkele afbeeldingen van enkele projecten van het jaar 2013

Backup generator

De backkup generator is van groot belang voor het ziekenhuis. De stroom valt meerdere keren per dag uit en dat kan niet bij een ziekenhuis. Apparatuur, koelkasten e.d. moeten blijven draaien.

De generatoren van het ziekenhuis waren meer dan 40 jaar oud en hoog nodig aan vervanging toe. Wij konden dit realiseren met behulp van meerdere sponsoren.

Het werkt weer naar behoren en er kan weer geopereerd worden!!!

Nieuwe OK-lampen

Operatielampen... hetgeen in 2011 de oorzaak was van de stichting oprichten. Ze zijn eindelijk voor alle 3 de OK's vervangen!

Fijn dat dit project gerealiseerd kon worden!

Schoolboeken

In februari 2013 kon SHF! Weer een boekenproject opgestarten. Deze keer ging het om 3 basisscholen. De 3 scholen liggen in het dorp van het ziekenhuis. De kinderen van het personeel van het ziekenhuis gaan naar deze scholen. Dit gaf SHF! een extra dimensie!!! 

Dit project is weer mogelijk gemaakt door de anonieme donateur van 2012. Ongeveer 450 schoolkinderen kregen weer de noodzakelijke boeken! 

Schoolboeken

Schoolboeken blijven belangrijk zodoende blijvewn wij ons hiervoor inzetten.

Dit jaar mochten wij meerdere scholen voorzien van schoolboeken en als bestuur van SHF! bezoeken wij alle scholen om de kinderen 'dankjewel' te kunnen laten zeggen. Dit is een belangrijk deel van de cultuur en hoort bij ons mooie werk wat we doen.

Defribilator e.d.

Nadat SHF! Zorgvuldig het beleidsplan en de begroting met prioriteiten van Dr. Henry had gelezen hebben wij een aantal een keus gemaakt in zijn prioriteiten lijst.

Door vele particuliere donateurs is het mogelijk geworden om veel ‘klein’ materiaal te kopen voor het ziekenhuis.

Bijna alles is inmiddels gearriveerd in het ziekenhuis. Nadat Dr. Henry de handleidingen voor de leerlingen heeft geschreven wordt het allemaal in gebruik genomen.
 

Speelhoek

Het ziekenhuis in Lela heeft een kinderafdeling en vaak komen er kinderen met volwassenen mee naar de arts of verpleging. Helaas is er voor de kinderen op de afdeling geen speelhoek en dit is hetzelfde voor de wachtkamer. 

Met behulp van sponsoren konden wij dit veranderen!

bottom of page