PROJECTEN 2020

Hieronder staan enkele afbeeldingen van enkele projecten van het jaar 2020

1/4

Corona noodhulp

Ons ziekenhuis vroeg om hulp, Corona noodhulp. Net als in Nederland hebben ze te weinig beschermings middelen. Wij mochten helpen (!)

1/7

Consultatiebureau

Wij blijven ons inzetten voor de gezondheidszorg en we mochten het dorp Nitakloang voorzien van een consultatiebureau. Jong, oud, papa's, mama's en jongeren kunnen hier een checkup krijgen en informatie.

1/8

Schoolboeken

We blijven schoolboeken afleveren bij meerdere scholen. In 2020 hebben wij ook weer één school mogen helpen met schoolboeken. Een school kan voorzien worden van boeken voor ca. € 3.000 tot € 6.000. De schoolboeken blijven enorm belangrijk ongeacht geloof!

We blijven met schoolboekenprojecten doorgaan, want deze projecten zijn de toekomst van het eiland…. Een doorlopend project! In totaal zijn er in de regio 227 scholen en wij hebben er nu ca. 48 gesteund.

1/4

Kinderen naar school

Inmiddels helpen wij 50 kinderen elk jaar om naar de basisschool te kunnen. We betalen het schoolgeld, uniform, boeken, schriften, alles wat noodzakelijk is. Zelfs schoenen en een rugzak worden gekocht.

1/5

1/9

Test kano van fiber

Voorheen lieten wij kano's maken van boomstammen... Nu afgelopen jaar konden we een pilot aangaan met een kano van kunststof. Sinds eind vorig jaar kan deze gemaakt worden in de hoofdsatad Maumere. Indien dit slaagt in de uitvoering gaan we er meer realiseren.

1/4

1/1

Een nieuwe röntgen

Ons ziekenhuis heeft n.a.v. de accreditatie keuring een nieuwe röntgen nodig. Nadat deze is gerealiseerd kan het ziekenhuis 2 jaar zonder accreditatie keuring. Iets wat ontzettend goed is. Wij mochten een nieuwe röntgen aanschaffen en ruilen de 2 oude in...

De nieuwe foto's volgen zodra wij deze hebben ontvangen...

1/4

Grond voor de 4e waterwinkel

Water is voor iedereen van belang, helemaal schoon water. Wij hebben een concept gecreëerd wat zelfredzaam is. Een waterwinkel met een installatie die water zuivert tot schoon drinkwater. In Aimere hebben we grond gekocht voor de 4e (!) waterwinkel.

Hier volgen de nieuwe projecten

© 2020 by Stichting Help Flores!                                             

Stichting Help Flores!
De Morgen 22
8252 JP Dronten

K.v.K. nr.: 53822978
Fiscaalnr: 851032242

Bankrelatie: ABN AMRO, Dronten

IBAN: NL49ABNA 050.25.82.383